Duo Rolgordijnen

Duo rolgordijn zwart wit op maat

Voordelige duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn wordt ook wel een dubbel rolgordijn, zebra gordijn, roljaloezie, multishade of hi-lights genoemd. Een duorolgordijn bestaat uit stofbanen en gaasbanen, die voor elkaar langs bewegen. De gaasbanen zijn doorzichtig en de stofbanen zijn ondoorzichtig. Het grote voordeel van duorolgordijnen is dat u zelf de lichtinval en inkijk in uw huis kunt bepalen. Hierdoor is een dubbel rolgordijn zowel sfeervol als functioneel.

Bij Gordijnenatelier Wil van Heck kunt u rolgordijnen en duo rolgordijnen kopen voor een voordelige prijs. Omdat wij in een atelier vanuit huis werken, zijn onze prijzen lager dan bij reguliere interieurzaken. Met een vergelijkbare hoge kwaliteit.

Neem contact op voor prijzen.

Duo Rolgordijn op maat

Bij Gordijnenatelier Wil van Heck heeft u veel keuze op het gebied van (duo) rolgordijnen. Wij leveren uw duo rolgordijn op maat volgens uw wensen. Deze wordt geleverd met een cassette en RVS ketting.

U heeft keuze uit:

  • Cassettes in meerdere kleuren.
  • Een prachtige stofcollectie.
  • Fijne en grove gaasstructuur.
  • Ruim 30 verschillende kleuren duo rolgordijnen.
  • Verschillende onderprofielen.

Duo rolgordijn in verschillende kleuren

U kunt uw duo rolgordijnen in ruim 30 verschillende kleuren bestellen. Naast de basiskleuren wit en zwart, kunt u bij ons ook kiezen uit moderne kleuren zoals antraciet, grijs, bruin, goud, zilver en meer. In ons atelier hebben wij stofstalen van alle kleuren die u kunt bekijken.

Bekijk hier voorbeelden van duo rolgordijnen die u bij ons kunt bestellen.

Neem contact op

Graag adviseren wij u bij de keuze van uw duo rolgordijn.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen of advies.