Gordijnen wasservice

Om uw vouwgordijnen en vitrages mooi en fris te houden, adviseren wij om ze regelmatig te wassen. Misschien heeft u geen tijd of mogelijkheid om het zelf te doen, of weet u niet goed hoe of wat. Gordijnenatelier Wil van Heck neemt de werkzaamheden graag voor u uit handen. Uw gordijnen worden in een extra grote wasmachine met een speciaal wasprogramma gewassen.

Vouwgordijnen wassen

U levert de vouwgordijnen met de systemen bij ons in. Wij zullen deze vervolgens van de systemen halen, wassen en nakijken. Loszittende delen zoals koorden en ringetjes zullen wij repareren. Mocht het nodig zijn dan worden de vouwgordijnen gestreken. Uiteraard krijgt u alles weer netjes aan de systemen mee terug.

Vitrages wassen

Uw vitrages worden gewassen en indien nodig worden ze ook gestreken. Tevens worden de vitrages nagekeken en hersteld op loszittende delen zoals stiksels, zomen en plooien.

Gordijnen wassen

Gordijnen wassen doen wij uitsluitend op aanvraag. Afhankelijk van het soort gordijnstof, bepalen wij of het wel of niet mogelijk is om uw gordijnen te wassen.

Wij zullen vooraf proberen in te schatten of de stof wel of niet krimpt en of het mogelijk is om eventuele hardnekkige vlekken te verwijderen. Echter, wij kunnen dit nooit 100% garanderen. Daarom is wassen altijd op eigen risico!