Overgordijnen

Overgordijnen: mooi en functioneel

Overgordijnen zorgen voor sfeer in uw woning. Maar ze zijn ook functioneel; als de overgordijnen dicht zijn bieden ze privacy en weerstand tegen fel zonlicht. Daarnaast hebben overgordijnen een positieve invloed op de akoestiek en een isolerende werking.

Overgordijnen maken

Gordijnenatelier Wil van Heck kan uw overgordijnen maken in de stofuitvoering en de maten die u wenst. Maar ook uw huidige gordijnen kunnen wij voor u herstellen. In ons eigen atelier worden gordijnen vakkundig geconfectioneerd. De gordijnen worden voor u op maat gemaakt, met band en haken, en uiteraard netjes gestreken voor aflevering.

Bekijk hier voorbeelden van gordijnen die wij gemaakt hebben.

Voering

Overgordijnen kunnen worden gevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een katoenen of verduisterende voering. Ook eventuele andere extra’s zijn in overleg mogelijk.

Gordijnstof kopen

Voor het kopen van gordijnstof bieden wij verschillende mogelijkheden. Allereerst kunt u de stof natuurlijk zelf kopen. Wilt u kwaliteit? Let dan goed op de gordijnstof die u koopt want er zit veel kwaliteitsverschil tussen de verschillende stoffen onderling. Wij bieden ook een mogelijkheid om in ons atelier een stof uit te zoeken op de verschillende stalen. Deze stoffen zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Wilt u graag dat wij met u meegaan naar de winkel voor advies? Ook dat is mogelijk.

Neem contact op

Graag adviseren wij u bij de keuze van uw overgordijnen.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen of advies.