Paneelgordijnen

Paneelgordijnen, ook wel Japanse panelen genoemd, zijn een alternatief voor overgordijnen of vitrages. Een paneelgordijn bestaat uit meerdere, strak hangende verticale banen stof (panelen) die achter elkaar geschoven kunnen worden. Zo kunt u het gordijn naar believen open of (half)dicht schuiven en zelf bepalen hoeveel inkijk en licht u wilt hebben. Een paneelgordijn is ideaal voor een grote glazen pui, raampartij of schuifdeur. Omdat de panelen niet ver de ruimte in komen, is een paneelgordijn ook uitermate geschikt voor kleine ruimtes.

Paneelgordijnen: voor elk wat wils

Met een paneelgordijn kunt u eindeloos variëren met kleur, stijl, design en licht. U bepaalt zelf het aantal panelen en de gewenste breedte daarvan en u kunt spannende combinaties maken van verschillende kleuren en banen die variëren in transparantie.

Paneelgordijn maken

Gordijnenatelier Wil van Heck kan de panelen maken in allerlei stoffen en uitvoeringen. Maar ook uw huidige paneelgordijn kunnen wij voor u herstellen. In ons eigen atelier wordt uw paneelgordijn vakkundig geconfectioneerd en voor u op maat gemaakt.

Gordijnstof kopen

Voor het kopen van paneelgordijnstof bieden wij verschillende mogelijkheden. Allereerst kunt u de stof natuurlijk zelf kopen. Wilt u kwaliteit? Let dan goed op de stof die u koopt want er zit veel kwaliteitsverschil tussen de verschillende stoffen. Wij bieden ook een mogelijkheid om in ons atelier een stof uit te zoeken op de verschillende stalen. Deze stoffen zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Neem contact op

Graag adviseren wij u bij de keuze van uw paneelgordijnen. Neem vrijblijvend contact op voor vragen of advies.