Reparatie en herstel

Gordijnenatelier Wil van Heck is het juiste adres voor reparatie- en herstelwerkzaamheden van uw overgordijnen, vouwgordijnen, vitrages, inbetweens en paneelgordijnen. Hierbij maakt het niet uit of het gordijn of de stof wel of niet bij ons is aangeschaft. Ook voor kleinere herstelwerkzaamheden zijn wij u graag van dienst.

Gordijn reparatie

Vakkundige reparatie van uw gordijnen maakt dat deze weer als nieuw worden. Dit bespaart u de aanschafkosten van een nieuw gordijn. Loszittende of kapotte delen kunnen wij voor u repareren of vervangen. Denk bijvoorbeeld aan losse ringetjes, zomen, zijzomen, plooien etc.

Gordijn herstel

Heeft u een verandering in huis waardoor de gordijnen niet meer passen? Bijvoorbeeld een nieuwe vloer waardoor de gordijnen te lang zijn geworden? Wij kunnen uw gordijnen herstellen zodat u geen nieuwe hoeft te kopen. Uw gordijnen kunnen bijvoorbeeld worden ingekort of gesplitst in twee (een stel) gordijnen, waardoor u ze weer kunt hergebruiken. U kunt bij ons terecht met alle soorten herstelwerkzaamheden, zowel groot als klein.

Neem contact met ons op als u uw gordijnen wilt repareren of herstellen.