Vouwgordijnen

VouwgordijnenVouwgordijnen geven sfeer

Vouwgordijnen, ook wel optrekgordijnen genoemd, zijn echte sfeermakers in uw woning. De stofkeuze is nagenoeg onbeperkt. Dat betekent dat u zelf kunt bepalen of u voor zonwerend, verduisterend of geheel of gedeeltelijk transparant gaat. Kortom, u kunt eindeloos combineren en de hoeveelheid zon, licht en privacy zelf bepalen.

Vouwgordijnen op maat laten maken

Vouwgordijnen kunnen in het kozijn of op het kozijn gemonteerd worden. Gordijnenatelier Wil van Heck kan uw vouwgordijnen maken in alle mogelijke maten en stofuitvoeringen. U kunt deze wat betreft patroon, kleur en structuur volledig afstemmen op uw overgordijnen. In ons eigen atelier worden uw vouwgordijnen vakkundig geconfectioneerd en voor u op maat gemaakt.

Bekijk hier voorbeelden van vouwgordijnen die wij gemaakt hebben.

Wassen en herstellen

U zult merken dat vouwgordijnen na verloop van tijd wat viezer worden. Gelukkig zijn de meeste vouwgordijnstoffen prima te wassen. U kunt dat zelf doen maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen. U kunt de vouwgordijnen met de systemen bij ons brengen. Vervolgens zullen wij de vouwgordijnen van de systemen halen, wassen, waar nodig herstellen en/of strijken. U krijgt de vouwgordijnen fris en gewassen weer aan de systemen mee terug.

Vouwgordijnstof vervangen

Als u nieuwe vouwgordijnen wilt hebben, kunt u ervoor kiezen om de bestaande systemen te hergebruiken. In dat geval hoeft u alleen de vouwgordijnstof te vervangen. U kunt de stof zelf kopen, of uitkiezen op de verschillende stalen in ons atelier. De stoffen die wij verkopen zijn allen van hoge kwaliteit, niet onbelangrijk als u ze in de toekomst wilt wassen.

Neem contact op

Graag adviseren wij u bij de keuze van uw vouwgordijnen.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen of advies.